GEZINNEN EN STELLETJES

Toe aan een (halve) dag vol actie? Lekker bewegen in de Ardenner buitenlucht?

ACTIEF IN DE BUITENLUCHT

Heb jij ook behoefte aan gezonde buitenlucht en actief bezig zijn, tijdens je vakantie in de Belgische Ardennen of gewoon voor een heerlijk dagje weg? Dan kun je bij Yourout.be je hart ophalen! Wij verzorgen allerlei outdoor activiteiten zoals kajakken, lasergamen, mountainbiken, klimmen en abseilen voor jong (vanaf 10 jaar) en oud.

ACTIVITEITEN IN DE BUURT

De Ardennen hebben van alles te bieden op het gebied van natuur, cultuur, ontspanning en inspanning. Wat dacht je van klimmen in klimgroeve Dieupart? In dit ware klimparadijs bij Aywaille vind je een unieke Via Ferrata: een met staalkabels uitgezet parcours langs de rotsen. Met als toetje een spannende abseil van 20 meter hoogte. Ga vlotbouwen of kajakken op de Ourthe, mountainbiken door de bossen van Remouchamps of maak een GPS wandeltocht bij Coo. Op zoek naar meer spanning en sensatie? Kies dan voor het uitdagende Challenge Parcours en verplaats je met touwbruggen en tokkelbanen over water en land. Avontuur gegarandeerd!

OUTDOOR ARRANGEMENTEN

Beleef een actieve dag met een afwisselend programma aan buitensportactiviteiten. Wij verzorgen een heerlijke lunch, barbecue of picknick op locatie. Laat je verwennen!

 

CHALLENGE PARCOURS & MOUNTAINBIKEN
Kies voor een sportieve dag met uitdagende hindernissen. In the middle of nowhere starten we met een hike naar het Challenge Parcours vol obstakels. Behaal je de finish, dan fietsen we ‘s middags op titanium mountainbikes een tour door de mooie natuur van La Venne.

 

VIA FERRATA & KAJAK
Heb jij stalen zenuwen? Kies dan voor een spannende ochtend op hoogte. Klim gezekerd langs de steile wanden van klimgroeve Dieupart en roetsj met de zipline over de vallei. Adrenaline ten top! Na de lunch rijd je met onze outdoorbus naar de instapplaats voor het kajakken en koel je af op het water.

 

RESERVEER NU!

Toe aan een (halve) dag vol actie? Lekker bewegen in de Ardenner buitenlucht? Met je gezin, familie of vrienden? Of just me-time. Reserveer dan nu een activiteit of boek een arrangement. Reserveren is verplicht: zo zorgen wij ervoor dat de groepen niet te groot worden en waarborgen we de veilige afstand van 1,5 meter.