KLIMMEN EN ABSEILEN

KLIMMEN & ABSEILEN


   Meerdere klimroutes

  Leer elkaar zekeren

  Abseil van 20 meter hoogte

  Trek stevige schoenen aan


35,- p.p.

BOEK NU

Klimparadijs Dieupart

Klimmen

Er zijn verschillende klimwanden. De wanden zijn behaakt, zodat je echt kan rotsklimmen! Ook voor beginners is het mogelijk om hier klimervaring op te doen. Onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs leer je, onder andere, hoe je elkaar moet zekeren bij het klimmen.
Buiten in de natuur, ben je intensief bezig met klimmen, zekeren en coachen zodat je klimbuddy boven geraakt. Gezekerd aan het klimtouw kan je verschillende routes tegen de wand beklimmen. De routes variëren in moeilijkheidsgraad. Wil je meer leren over knopen, dan kun je het altijd aan de instructeur vragen. Zij zijn bereidt hun passie te delen. Zorg voor kleding waarin je je prettig kan bewegen.

 

Abseilen

Naast het klimmen is er een ander onderdeel; het abseilen. Abseilen vraagt om stalen zenuwen, zelfs voor mensen zonder hoogtevrees.
Dubbel gezekerd aan het touw loop je met je voeten tegen de steile wand naar beneden. Een echte abseil, waarbij je zelf actief moet zijn. De instructeur zekert en begeleidt je van bovenaf. 20 meter spanning.

Eenmaal beneden, met je voeten weer op de grond heb je wel een beloning verdiend. Wat dacht je van een lekkere barbecue?

Op vrienden- of familieweekend in de Ardennen? Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar, dus ideaal om samen te doen. Natuurlijk zit je goed vast in een gordel en draag je een helm, zodat de veiligheid gegarandeerd is.

De activiteit Klimmen en Abseilen kan je prima combineren met de Via Ferrata, zo ben je een hele dag actief met het bergsportprogramma!

Een voorbeeldprogramma kan zijn:

TIJD Activiteit Prijs
10:00-13:00 Klimmen & Abseilen 32,50 pp
13:00-14:00 Picknicklunch 12,50 pp
14:00-16:00 Via Ferrata 30,- pp
16:00-16:30 Uitreiking oorkonde
18:00-20:00 Barbecue 25,- pp

 

LOCATIE KLIMGROEVE DIEUPART

Meer weten of direct boeken?

Reserveer via de knop hier naast of stuur een mail.