VRIENDEN

Heb jij je kameraden of sportmaten al lang niet meer gezien? Dan is het tijd voor teambuilding!

ACTIEF IN DE BELGISCHE ARDENNEN

Organiseer jij een teamuitje of vriendendag? Dan zijn de Ardennen een prima uitvalsbasis. De omgeving leent zich uitstekend voor allerlei uitdagende outdoor activiteiten. De ideale oplossing om verantwoord samen te komen in deze nieuwe 1,5 meter maatschappij. Ga jij mee op avontuur in de buitenlucht? Van mountainbiken, wandelen en kajakken tot lasergame, tokkelen en abseilen. Trotseer hindernissen, verleg grenzen en motiveer elkaar. Samen actief met een lach!

Enkele van onze activiteiten

VIA FERRATA

Deze Via Ferrata is misschien wel een de tofste activiteiten die je kunt doen in de Ardennen. De steengroeve in Dieupart is bij uitstek geschikt voor een survivalavontuur met vrienden of familie. MEER INFO

SHOOTING

Een schot in de roos! Daar gaat het om bij shooting. Daag je vrienden of familie uit met boogschieten of blaaspijpschieten. Boogschieten in de Ardennen is een ideale outdooractiviteit voor een vrijgezellenfeest of vriendenweekend. MEER INFO

MOUNTAINBIKEN

Bospaden en veldwegen, verhard en onverhard, klimmen en dalen: we komen alles tegen tijdens de mountainbiketocht door de Ardennen. Dit is echt wat anders dan mountainbiken in Nederland. De tocht is intensief, maar zoals je weet geldt ook in de Ardennen: elke meter die je klimt, daal je ook weer af. MEER INFO

TEAMBUILDING MET VRIENDEN

Heb jij je kameraden of sportmaten al lang niet meer gezien? Dan is het tijd voor teambuilding! Kom naar de Ardennen en kies een gave activiteit uit ons ruime aanbod aan buitensportactiviteiten en spellen. Volg een wielren clinic, leer boogschieten of daag elkaar uit tijdens een lasergame of Challenge Parcours. Wat dacht je van abseilen en ziplinen voor de echte waaghalzen onder ons? Uiteraard worden al onze activiteiten begeleid door ervaren instructeurs. Niets te vrezen dus!

BOURGONDISCH BELGIË

Na een avontuurlijke vrienden- of vrijgezellendag in de Ardense buitenlucht blussen we af met een Belgisch biertje rondom een kampvuur of barbecue. Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we de dag af. Klaargestoomd voor de bruiloft en vriendschappelijke banden weer aangetrokken. Missie geslaagd!

ACTIVITEITEN OP MAAT

Heb jij andere wensen voor jou en je maten? Wij stellen graag een sportief programma op maat voor je op. Daarbij houden we uiteraard rekening met de maatregelen rondom het coronavirus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer weten of direct boeken?

Reserveer via de knop hier naast of stuur een mail.

Over Yourout.be

Yourout.be is het bedrijf van Carla en Rogier, twee Nederlanders die zijn neergestreken in de Ardennen om daar te doen wat ze het liefst doen: jullie mee op avontuur nemen en de Ardennen op een actieve manier laten beleven.

In Sougne Remouchamps organiseren we buitensportactiviteiten voor scholen, particulieren en bedrijven.