KAJAKKEN IN DE ARDENNEN

KAJAKKEN IN DE ARDENNEN

Peddel door de natuur

Bij een bezoek aan de Ardennen hoort deze activiteit.

  Geschikt voor groepen vanaf 8 personen

  Traject van +- 8,5 km

  Schoenen verplicht

   Zwemdiploma verplicht

  Neem droge kleding mee

  Inclusief bustransfer


24,- p.p.

BOEK NU

Kajakken

Een heuse kajaktocht mag bij een uitstapje naar de Ardennen natuurlijk niet ontbreken. Je staat voor een prachtige uitdaging, want we peddelen langs de parels van de omgeving. Tussen Hamoir en Comblain-la-Tour komen we op de Ourthe mooie uitzichten en diverse stromingen tegen. Het traject is ongeveer acht en halve kilometer. Afhankelijk van de stroming duurt de activiteit ongeveer 3 uur, dit is inclusief de transfer van en naar Remouchamps en de instructie. Leuk om te doen voor gezinnen met kinderen of bij een avontuurlijk vrijgezellenfeest.

Sit-on-top kajak

Omslaan is niet de bedoeling. Daarom varen we met speciale sit-on-top kajaks voor drie personen. Deze kajaks zijn breed en stabiel. Omdat je bovenop de kajak zit in plaats van erin, zijn deze kajaks een stuk veiliger, vooral voor mensen die nog niet eerder gekajakt hebben. Een tip: laat je waardevolle spullen thuis, want er bestaat een kans dat ze nat worden.

Vervoer naar het opstappunt

Met onze eigen Outdoorbus vertrekken we vanaf Remouchamps naar Hamoir, het instappunt van de tocht. Vanaf daar kajakken we in de Ardennen over de Ourthe naar Comblain-la-Tour. Eventueel mag je in de bus spullen achterlaten die droog moeten blijven. Denk bijvoorbeeld een extra set kleding die je kunt aantrekken na afloop van de kajaktocht. Schoeisel dat niet uit kan vallen is verplicht, bijvoorbeeld waterschoenen of andere schoenen die nat mogen worden.

 

Meer weten of direct boeken?

Reserveer via de knop hier naast of stuur een mail.