HET TEAM

Wij zijn enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde instructeurs. Het is ons vak om jullie een toptijd te laten beleven, ga mee op avontuur en ervaar de passie!

 

Onze 5 sterren instructeurs en begeleiders;

Instructeur/ hoofd technische dienst

Ariël

vanaf 2006 binnen-, en nooit meer buitengerold! Groen en technisch opgeleid, zeer gekwalificeerde allround instructeur, IRATA, keurmeester valbeveiliging en het D- (+E)Rijbewijs. Vaste kracht binnen het team. Opgegroeid in Drenthe, 2E Exloërmond, Hooghalen en Beilen. hobby's: gamen, muziek maken en uiteraard buitensport!

D-(+E) Rijbewijs
Androgyn
IRATA
Motto: Try first then Decide.
Instructeur/ begeleider

Daan

Ben je klaar voor avontuur? Daan neemt je mee op pad:-) Via Ferrata, Abseilen, Mountainbiken of Speleologie? Bij Daan ben je in goede handen. Ook op de camping kan je hem tegenkomen, zowel op het park, bezig met groenonderhoud. Als in de Horeca. Daan is van vele markten thuis!

Buitensport
Snelheid
Doener
instructeur

Rens

Deze vrolijke krullenbol uit Limburg loopt al een aantal jaren mee binnen Yourout.be. Hij werkt als verkoper van outdoormaterialen en komt regelmatig als oproepkracht ons team versterken. Met zijn Samba band zorgt hij voor vrolijke noten, en ook bij de outdoorgasten tovert hij een lach op het gezicht.

vrolijk
muzikaal
gedreven
instructeur

Yvet

We hebben Yvet leren kennen door haar opleiding ROC S&B. Deze stoere judoka en bokser staat haar mannetje. Naast haar werk in Nederland werkt ze bij Yourout.be. Groepen een leuke, sportieve dag bezorgen en met mensen bezig zijn is helemaal Yvets ding, en dat kan bij ons lekker in de buitenlucht! motto: Never give up! (Boks;-))

sportief
betrokken
stoer
Instructeur

Claudia

Vanuit Barger-Compascuum via het Helicon in Velp, in de Ardennen gekomen:-). Claudia zorgt voor rust en structuur in de organisatie. Of het nu is in het veld, in de keuken of op kantoor, ze staat haar mannetje!

Vrolijk
Allround
Cateraar
Instructeur

Soe

Soe (neefje van Jeroen) komt met een rugzak vol ervaring (opgedaan binnen defensie en diverse hotels) ons team versterken. Wij zijn blij met deze enthousiasteling, al vergissen we ons nog wel eens in de naam;-)

gastvrij
getraind
enthousiast
instructeur

Marcel

Kleine Marcel kwam lang geleden op kamp bij ons in de Ardennen. Hij besloot van de buitensport zijn vak te maken, na MBO Sport en recreatie volgde de SportHogeschool. Het buiten Actief zijn met spontane, actieve en ondernemende mensen geeft hem veel energie en dit zie je terug in zijn enthousiasme en gedrevenheid. Wanneer hij niet aan het werk is, is hij bezig met buitensport of activiteiten en reizen plannen. Speleologie en klimmen zijn zijn specialiteit. 's avonds in de bar of bij het kampvuur heeft hij altijd wel een raadsel paraat.

gestructureerd
behulpzaam & sociaal
motiverend
Tip: vergeet vooral je regenjas niet!
instructeur

Dennis N

Allround Buitensport Instructeur Dennis N is sinds 2014 actief in het team. Specialiteit Mountainbiken. Waar hij voor staat; "Dat iedereen op zijn eigen niveau, met goede materialen en een kundige instructeur leuke buitensport activiteiten kan ondernemen in de Ardennen".

mountainbiken
smiling face
voetbal
instructeur

Sam

het begon allemaal met een buitensportstage in 2013, Sam groeide door van vakantiebaan naar oproepkracht, die graag in het mooie Ardennen te vinden is. Allround instructeur met grote passie voor mountainbiken. Naast het fietsen zelf is hij ook graag te vinden in de werkplaats voor onderhoud. Groenvoorziening past ook wel in zijn straatje met een kettingzaag en een bosmaaier kan Sam ook overweg!

hulpvaardig
technisch
allroundinstructeur
Motto: What goes up must come down!
instructeur/ hoofd groen onderhoud

Habib

Habib is een man van de praktijk. Sinds seizoen 2019 versterkt hij ons vaste team en daar zijn we erg blij mee! Hij brengt enthousiastme en bezorgt de gasten een mooie tijd. Naast de outdooractiviteiten is hij zeer bedreven in het onderhouden van de terreinen en het groen. Ook in de Horeca weet hij zijn weg te vinden.

Enthousiast
Energiek
Mountainbike clinics
Directeur/ Vervoersmanager

Rogier

Bijna 25 jaar als instructeur in het vak. In 2002 is Rogier gestart met Yourout Active. Na locaties in Frankrijk, Spanje en Luxemburg te hebben gehad is hij neergestreken in de Belgische Ardennen. Een echte Rotterdammer; eerlijk & hardwerkend, een grote mond & een klein hartje. Buschauffeur en in het bezit van vakbekwaamheid personenvervoer.

buschauffeur
buitengids
aanpakker
Mede-eigenaar/ Manager

Carla

tijdens de ALO begonnen met reisleiden en het instructeursvak. Al meer dan 20 jaar in de Ardennen actief. Hier heeft Carla ook Rogier leren kennen. Samen zijn ze de Belgische tak van Yourout gestart. Een toptijd voor de gasten, dat is het uitgangspunt!

planning
typmiep
sneller dan Rogier
Instructeur

Ivar

Dankzij broer Sverre in ons team terecht gekomen:-) Hard aan het studeren aan de TU in Delft, maar gelukkig blijft er soms tijd over voor de Ardennen! Hij heeft veel skills mbt het klimmen en mountainbiken en neemt je graag mee op avontuur.

Mountainbiken
Klimmen
Fire starter
instructeur

Sverre

“Crossend door de blubber, dat is de echte Ardennen beleving!” Ga met Sverre op pad! Met de kids voor een mountainbike clinic of met de diehards voor een echte Ardennentour! Het buitensporten zit in zijn bloed; Pa fietst graag door de bossen en ook zijn broer Ivar hangt nu bij ons in de touwen. Bij Sverre ben je in goede handen, hij zorgt voor een geslaagde en toffe activiteit waarbij je je skills upgrade! Naast actief in de Ardennen is hij marinier.

trainer MTB
wizzkid
gedreven
Instructeur

Iris

Iris Yasmin is een creatieve en sportieve duizendpoot. Muzikant, illustrator, beeldend kunstenaar en sport/outdoor instructeur. Kennis sport speciaal onderwijs en verstandelijke beperkingen. Zit je met problemen, praat gerust met me. Ik ben hard op weg mijn sportieve en Creatieve vaardigheden uit te oefenen in toegepaste psychologie vorm.

vrolijk
muzikaal
sportief
instructeur

Dennis B

Ieder vrij uurtje zit Dennis op de wielrenfiets of mountainbike. Met de Waalse Ardennen als zijn favoriet:-). Hier begeleidt hij zowel wel de beginneling als de crack. Ieder vrij uurtje in de bergen, op de fiets natuurlijk:-), of springend en abseilend door de canyon. Waarom Outdoor? Waar kan je je dag beter doorbrengen als in de natuur?

Sociaal
Wielerfanaat
Allround instructeur
Instructeur

Ewout

Ahdehádé daar is Ewout Goud! Als allround instructeur van alle markten thuis! Specialist in het begeleiden van speciale doelgroepen. Ohja, wil je een achterwaartse salto leren? vraag Ewout..

kennis van het vak
Sociaal
Energiek
Instructeur

Erwin

Erwin is tijdens de schoolweken meester op de basisschool. In de vakanties en in het weekend graag actief in de natuur. Hij maakt mensen enthousiast voor de buitensport en daagt je uit met hem mee te gaan op avontuur. Een grote allroundinstructeur die je gave plekken laat zien, boven de grond, onder de grond, in het bos en op het water.

teacher
mountainbiken
bierkip master
Instructeur/ Coördinator

Mac

Met Mac in de buurt valt er altijd iets te beleven! Master in Gotcha en Mountainboarden en the Hunt! Een grote rugzak aan buitensportervaring, die hij graag met je deelt. Jarenlang actief bij ons in de Ardennen. Actief, met zijn eigen bedrijf in Nederland (Macventures). En nog regelmatig in België te vinden daar maakt Mac altijd een feestje van!

sportief
daredevil
motivator
Instructeur/ begeleider

Robin Jan

Onze specialist in Living by Nature. Bivak, Bushcraft, Buitenleven, dat is wat Robin Jan doet. Ga mee op avontuur in de natuur!

survival skills
buitenleven
EHBO
Instructeur

Rinke

Lekker actief buiten bezig zijn zit in de familie en zo kwam Rinke in de Ardennen terecht. Op onze locaties heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, toch al heel wat jaren ervaring! Fanatiek ijshockeyer. Om zijn outdoorskills nog verder aan te scherpen volgt hij de opleiding Outdoorsports & Guiding.

bivaks bouwen
praktijkgericht
ambitieus
knuffelhond

Luna

Als stoere outdoor hond zorgt ze al jaren voor gezelligheid. Altijd in voor een stoeipartijtje en een fijne knuffel. Veel mee op pad, lekker kajakken of hiken. Favoriet blijft de kabelbaan. Aantal schoenen/petten uit het water gered tijdens de challenge dit jaar: 10

Eten
vogels en eenden pesten
knuffelen
Instructeur

Timo

via een stage van ROC S&B kwam Timo bij Yourout.be. Hij kent snel zijn weg en neemt je graag mee op pad! Inmiddels is hij ook Buschauffeur:-)! motto: it's not about how you start it's about how you finish

bivaks bouwen
teamplayer
klimmer
instructeur

Bas

Bas vindt het heerlijk om in de natuur bezig te zijn, en om te zien hoe mensen hun grenzen verleggen. Het mag daar bij best een beetje spannend zijn, maar het wordt nooit gevaarlijk, daar zorgen wij dan weer voor. Zo leren de mensen elkaar weer eens op een andere manier kennen. Tot ziens in de Ardennen!

touwtechnieken
Inspector Gadget
rapidement
instructeur

Ires

Ires haalt als jongste telg van het team onze gemiddelde leeftijd flink omlaag;-). Deze stoere meid volgt een opleiding als verpleegkundige, daarnaast is ze veel in de Ardennen te vinden om lekker buiten te spelen. Op de klimwand staat ze haar mannetje! Ires zorgt voor een smile:-)

vrolijk
leergierig
EHBO
Instructeur/ begeleider

Stefanie

vuurtje maken
chefkok & gastvrouw

Maarten & Sophia

Maarten & Sophia zijn verder naar het zuiden afgezakt om daar hun eigen hotel/ restaurant te beginnen! Hotel Le Cassini, in Le Freney d’Oisans, het hart van de Franse Alpen. Gesitueerd tussen skigebieden Alp d'huez en les deux Alpes, aan de voet van de (voor wielrenners bekende) Marmotte. Zowel zomers als winters een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en buitensportfanaten.

heerlijk eten
mooi skigebied
wielrennen
Hotel le Cassini
Alpe d'huez
Activity guides

Taard & Shiron

Een ander gek stel die we vele jaren in ons midden mochten hebben zijn Tjaard en Shiron. In de winter van 2016 vertrokken zij 2843 km's naar het Noorden. Nu verblijven zij voor het derde jaar op rij in het mooie Lapland bij Aurora Mountain Lodge. Daar zorgen ze voor de gasten en de honden;-). Een bijzondere en unieke ervaring in het prachtige sprookjesachtige landschap.

brrrr koud
noorderlicht
top gidsen
xplore the nord
Instructeur

Mike

Sportieve vormgever en enthousiaste instructeur, dat is Mike! Na studie Sportmanagement, fulltime instructeur. Goed materiaal, strakke organisatie en leuke collega's maken Yourout een fijne werkplek! Super om gasten iets te leren en samen sportief bezig te zijn. Mike is nu actief met zijn eigen bedrijf www.kijkmijsports.nl. Met school in Nederland op kamp, check: www.outdoor-schoolkamp.nl.

Sportief Genieten
Mikelicious
vraagbaak
kijkmijsports
www.outdoor-schoolkamp.nl