SHOOTING IN DE ARDENNEN

Boogschieten en blaaspijpschieten


SHOOTING

Ben jij de nieuwe Robin Hood?

Doelgerichte activiteit

  Geschikt voor jong en oud

  Boogschieten met een bare bow

  Blaaspijpschieten met pijltjes

  Op onze speciale shootingterreinen


22,50 p.p.

BOEK NU
Boogschieten

Pak de bare bow vast, leg je pijl klaar en concentreer je. Nu de boog spannen, richten en … los. Gaat de pijl richting het doelwit? Ah jammer, net gemist. Gelukkig was dit de oefenronde. Nog een keer proberen en dan is het tijd voor het echte werk. Ben jij de Robin Hood van de club? Bewijs jezelf in de competitie en geef je vrienden het nakijken terwijl jij de roos raakt. De verliezer trakteert!

Een schot in de roos! Daar gaat het om bij Shooting. Daag je vrienden of familie uit met boogschieten of blaaspijpschieten. Boogschieten in de Ardennen is een ideale outdooractiviteit voor een vrijgezellenfeest of vriendenweekend. Met het gezin op avontuur? Dan is de blaaspijp een mooie uitdaging om mee te beginnen. Alle shootingactiviteiten vinden plaats op een van onze shootingterreinen.

 

Blaaspijpschieten

Weet je nog van vroeger, propjes schieten in de klas met je zelfgemaakte blaaspijp? Dat kan nu ook, maar dan met een professionele blaaspijp en heuse pijltjes. Hoe verder weg, hoe groter de uitdaging. Leuk om te doen met kinderen, maar geschikt voor iedereen.

 

Meer weten of direct boeken?

Reserveer via de knop hier naast of stuur een mail.