Over ons
Om te klimmen heb je bergen nodig! En we geven toe, kajakken en mountainbiken worden net dat beetje spannender met wat hoogteverschil. Yourout.be is het bedrijf van Rogier en Carla, twee Nederlanders die zijn neergestreken in de Ardennen om daar te doen wat ze het liefst doen: jullie mee op avontuur nemen en mooie activiteiten laten beleven.

Uitje in de Ardennen
Met het team van Yourout.be verzorgen we buitensportevenementen voor verschillende doelgroepen. Dat wil zeggen: avontuurlijke vrijgezellenfeesten, sportieve vriendenweekenden, onvergetelijke familie-uitjes, gave schoolreisjes en de betere bedrijfsuitjes. Dat allemaal doen we in de Ardennen, aan de rand van het berggebied in de provincie Luik.

Locaties
We werken op fantastische locaties waar natuurbeleving voorop staat. Vanaf onze uitvalsbasis Domaine De Dieupart wandelen we (600m) naar de klimgroeve Dieupart. Het ondergrondse avontuur zoeken we op in de grot Trou Lecoq in Remouchamps waar je ook fantastisch kunt bivakkeren op het hoger gelegen terrein. Een andere plek voor super bivakovernachtingen en gave activiteiten is natuurwalhalla La Venne. We zijn trots dat we vanaf deze locaties mogen werken

Outdooractiviteiten
Voor alle doelgroepen verzorgen we een- of meerdaagse programma’s met outdooractiviteiten, zoals kajakken, mountainbiken, klimmen en abseilen, speleologie, shooting, lasertaggen en meer. Beleving, gezelligheid en veiligheid staat hierbij altijd voorop.

Onvergetelijke trip naar de Ardennen.
We verzorgen het programma voor je uitje van A – Z. Dat wil zeggen: we begeleiden de activiteiten (al onze instructeurs zijn gecertificeerd), zorgen voor goede overnachtingslocaties en houden de magen gevuld met overheerlijke catering. Ons hele team van enthousiaste en professionele buitensportfanaten zet zich in om jouw weekend of midweek Ardennen onvergetelijk te maken.

Yourout.be is een lokaal Belgisch bedrijf met Nederlandse eigenaren. Gelegen aan de Redoute, op 45 minuten van Maastricht, zitten we op een ideale locatie om je outdooravontuur te beginnen.

Yourout.be
Rue des Peupliers 18
4920 Sougné Remouchamps

T: +32(0)4384 4430
E: info@yourout.be
TVA nummer: BE 0879.682.013

Volg ons op instagram!