BEDRIJVEN

Zoek je iets waar nog lang over gepraat zal worden bij de koffie-automaat? Ga met je collega’s outdoor!

Teambuilding met collega’s: waar kan dat beter dan in de Ardennen? Overdag samen actief bezig zijn smeedt gegarandeerd een band. ’s Avonds versterken we die band nog een tandje extra onder het genot van een barbecue en lekkere Belgische biertjes. Wedden dat de komende pauzes op kantoor gevuld zijn met verhalen over dit bedrijfsuitje?

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje geschikt is voor alle collega’s. Afhankelijk van de grootte van de groep bekijken we welke activiteiten het beste bij jullie wensen aansluiten. Uitdagend of ontspannen: er is voor ieder wat wils.

Hieronder een greep uit de arrangementen.

MOUNTAINBIKEN

Bospaden en veldwegen, verhard en onverhard, klimmen en dalen: we komen alles tegen tijdens de mountainbiketocht door de Ardennen. Dit is echt wat anders dan mountainbiken in Nederland. De tocht is intensief, maar zoals je weet geldt ook in de Ardennen: elke meter die je klimt, daal je ook weer af.

KLIMMEN & ABSEILEN

Een intensieve activiteit waarbij degenen met hoogtevrees hun angsten overwinnen, en de rest geniet van een prachtig uitzicht over de klimgroeven van Dieupart. 

VLOTVAREN

Bouw met je team het stevigste vlot van iedereen en laat je vaarkwaliteiten zien als je eenmaal op het water zit. Alleen degenen die op elkaar ingespeeld zijn blijven droog!

“Een topweekend gehad waarin we elkaar beter hebben leren kennen. De sfeer op de werkvloer was na dit uitje nog beter dan voorheen!”

Wij van Yourout.be weten als geen ander hoe we van een bedrijfsuitje een onvergetelijk weekend weg met collega’s maken. Omdat je overdag actief samen bezig bent in een ontspannen sfeer, worden de banden tussen collega’s versterkt en leer je elkaar ook informeel kennen. De Belgische biertjes bij het kampvuur maken een teambuildingweekend in de Ardennen zeker tot een succes.

Meer weten of direct boeken?

Reserveer via de knop hier naast of stuur een mail.

Over Yourout.be

Yourout.be is het bedrijf van Carla en Rogier, twee Nederlanders die zijn neergestreken in de Ardennen om daar te doen wat ze het liefst doen: jullie mee op avontuur nemen en de Ardennen op een actieve manier laten beleven. 

In Sougne Remouchamps organiseren we buitensportactiviteiten voor scholen, particulieren en bedrijven.