Outdoor 2-daagse

Een andere omgeving, actief met leuke activiteiten. Optimaal genieten in een korte periode. Samen met je vrienden, collega’s of familie er even helemaal tussenuit!

Aywaille
Outdoor en fun
BBQ inclusief!
va 5 pers
Vraag offerte aan

Wat kan je verwachten tijdens deze Outdoor 2-daagse.

Door vele jaren van ervaring, kunnen we met zekerheid zeggen dat we vakmensen zijn. Al onze instructeurs zijn zeer ervaren, hebben een brede expertise in de begeleiding en we werken met top materialen. 
 
  • Outdooractiviteiten (3 x 3 uur actief)
  • Transport, indien nodig, met onze eigen outdoorbus
  • Accomodatie & maaltijden
  • Fun & Gezelligheid

Foto-impressie

Programmavoorbeeld

Neem contact met ons op om jouw programma samen te stellen.

Overnachten in de Ardennen

om het uitje compleet te maken, blijf je overnachten tijdens het evenement. Samen genieten van een Belgisch biertje rondom het kampvuur, mooie verhalen delen van een geslaagde actieve dag. 

Inclusief Overnachting in outdoorhut

Een knusse en unieke accommodatie. Deze maken je outdoorevent compleet.

Optioneel Overnachting in vakantiehuis/herberg va 20,-

Heb je liever een opgemaakt bed? pas de accommodatie aan

Extra Activiteit va 15,-

wil je het weekend uitbreiden met een extra activiteit of een avondactiviteit. Er zijn verschillende opties mogelijk

Inclusief

Outdoorhutten

De outdoorhutten zijn speciaal door ons ontworpen voor evenementen in de Ardennen. Gezellig, knus, en Outdoor! De hut is basic, er staat een bed en er is stroom, de overige voorzieningen vind je op de camping.

Outdoorfeeling
Outdoorhut
Optioneel

Hotel

Outdoor & luxe, dat zijn de accommodaties van Aux Ecuries de La Reine. Na de outdoor activiteiten is het heerlijk vertoeven in deze accommodatie. Een gezellige sfeer, heerlijk relax bijkomen, met een lekker pilsje bij de openhaard of op het terras.

een opgemaakt bed
gezellige karakteristieke locatie

Enkele van onze activiteiten

VIA FERRATA

Deze Via Ferrata is misschien wel een de tofste activiteiten die je kunt doen in de Ardennen. De steengroeve in Dieupart is bij uitstek geschikt voor een survivalavontuur met vrienden of familie. MEER INFO

SHOOTING

Een schot in de roos! Daar gaat het om bij shooting. Daag je vrienden of familie uit met boogschieten of blaaspijpschieten. Boogschieten in de Ardennen is een ideale outdooractiviteit voor een vrijgezellenfeest of vriendenweekend. MEER INFO

MOUNTAINBIKEN

Bospaden en veldwegen, verhard en onverhard, klimmen en dalen: we komen alles tegen tijdens de mountainbiketocht door de Ardennen. Dit is echt wat anders dan mountainbiken in Nederland. De tocht is intensief, maar zoals je weet geldt ook in de Ardennen: elke meter die je klimt, daal je ook weer af. MEER INFO

Wil jij een outdoor 2-daagse in de Ardennen boeken?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!