WANDELTOCHTEN IN DE ARDENNEN

Geniet van de Ardennen!


WANDELTOCHTEN

Wandelen in de Ardennen

  Geniet van de prachtige natuur

  Avontuurlijke voettochten

  GPS en kruispuntentochten

  Trek goede schoenen aan


GPS Wandeling  10,- p.p.
Ninglingspo wandeling (met gids)  15,- p.p.

BOEK NU
Wandelschoenen en -kleding

Goed schoeisel is het allerbelangrijkst als je een wandeltocht gaat maken. Zorg voor schoenen die steun en stevigheid bieden, want in de Ardennen zijn sommige paden wat lastiger begaanbaar. Neem ook een rugzak met wat eten en drinken mee, zodat je onderweg wat pauzes kunt nemen om van het uitzicht te genieten en even bij te tanken.

Verken de Ardennen te voet via één van de prachtige wandeltochten die in de omgeving van Remouchamps en Coo te maken zijn. De voettochten variëren in lengte en opzet, zodat er voor iedereen een mooie en uitdagende wandeling te maken is. Een heerlijke manier om de omgeving rustig te verkennen.

GPS-tocht

Ga de Ardennen in gewapend met een GPS en een lijst met way-points. De uitdaging is om steeds de juiste koers te volgen en zo aan te komen bij het volgende punt. Een mooie manier om te genieten van de omgeving terwijl je lekker actief bezig bent.

Kruispuntentocht 

Een routebeschrijving enkel gebaseerd op kruispunten. Bij de kruispuntentocht krijg je aanwijzingen mee die voor elk kruispunt beschrijven welke kant je op moet. Mis je een kruispunt? Dan is het teruglopen geblazen. Dat betekent goed opletten om niet te verdwalen!

Fototocht

De foto’s wijzen je de weg tijdens een fototocht. Eén van de aanraders is die door het gebied bij Ninglinspo. De rivier kronkelt zich een weg in een prachtig natuurgebied. Over een lengte van 2500 meter is er wel 200 meter verval, waardoor je getuige bent van harde stromingen en mooie watervallen.

 

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.