Outdoorweekend

Een weekend er even helemaal tussenuit? Ga actief ontspannen! Het weekend zit boordevol vertier. Kies een programma afgestemd op jouw doelgroep. Standaard wordt er overnacht in groepstenten of de outdoorhutten. Wil je een weekend back to basic? Kies dan voor een bivakterrein of de unieke bivaklocatie: De Hooischuur

Remouchamps
Actie & Fun
va 5 pers
Vraag offerte aan
ACTIE & FUN
LAND & WATER

ACTIE & FUN

va 121,-
Challenge, Mountainbike, Kajak en Hiking
Barbecue en Kampvuur

Dit weekend bevat alle ingredienten voor een mooi Ardennen verblijf; touwbruggen, een tokkelbaan over het water, een intensieve mountainbike-tocht, barbecuen, kampvuur, kajakken en wandelen.

vraag offerte aan
SPORTIEVE SPANNING
IN DE HOOGTE

SPORTIEVE SPANNING

va 127,-
Via Ferrata, Klimmen & Abseilen, Kajak en Hiking
Barbecue en Kampvuur

Op de eerste activiteitendag van het weekend leven we ons uit in de steengroeve met de via ferrata en klimmen & abseilen. De tweede dag staat in het teken van kajakken en wandelen.

Vraag offerte aan
SURVIVAL & BIVAKOVERNACHTING
BACK TO BASIC

SURVIVAL & BIVAKOVERNACHTING

va 125,-
Challenge, Mountainbike, Vlot en Hiking
Bivak, Barbecue en Kampvuur

Overnachten in de middle of nowhere, op een bivakterrein, of in het stro op de Hooizolder. Een unieke ervaring. Overdag actief en 's avonds bij het kampvuur.

Vraag offerte aan

Gezelligheid en Outdoorsporten in de Ardennen.

Ervaar de Ardennen op een sportieve manier. Boek een outdoorweekend in de Ardennen. Dit weekend is volledig verzorgd. Leuke en uitdagende activiteiten, maaltijden en overnachtingen. Het enige wat jullie hoeven te doen is plezier maken. 


WETEN UIT WELKE ACTIVITEITEN JE KAN KIEZEN
BEKIJK DE ACTIVITEITEN