Activiteiten voor vriendengroepen

Organiseer je een weekendje weg met vrienden? De Ardennen is een prima uitvalsbasis voor een sportief en gezellig weekend! Allemaal actievelingen? Ga dan mee met de wielrenclinic of het mountainbiken. Is niet iedereen even sportief? Dan beleef je met z’n allen een avontuur tijdens het challenge parcours. Sommigen door alle hindernissen te trotseren, anderen door aan te moedigen. Ga mee kajakken, klettersteigen in de groeve of lasertaggen. 

Zoek je nog een leuke activiteit in de Ardennen: het kan bij Yourout.be. We hebben een aanbod van zeer diverse activiteiten. Kies je voor één activiteit, of wil je graag een georganiseerd weekend met activiteiten, maaltijden en overnachtingen. Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen een programma voor je samen.

CHALLENGE PARCOURS EN TOKKELEN

Samen onderweg. Tijdens de route kom je verschillende hindernissen tegen. Lukt het iedereen om de overkant te bereiken? Hoog vanuit de bossen start de tokkelbaan. Je zoeft met hoge snelheid over de rivier en komt aan de overkant tot stilstand. Iets te hoog gegrepen? Kies dan voor de tyrolienne, een lange baan over de rivier, niet zo stijl, maar wel erg leuk!

LASERTAGGEN

Daag je vrienden uit met het lasertaggen. In de Ardennen is dit Outdoor! Op een speciaal hiervoor ingericht terrein mogen jullie je helemaal uitleven. Verstopt achter de pallets, niemand ziet je, of toch? Aurggh, het apparaat trilt, geraakt! De laserguns zijn zeer nauwkeurig. Speel verschillende missies, ontmantel de bom of simuleer een evacuatie. Erg intensief, leuk en spannend. Voor iedereen!

KAJAKKEN

Met de bus worden jullie naar de instapplek van het kajakken gebracht. Na een instructie gaan jullie te water. De tocht over de Ourthe is ongeveer 12km. Met z’n tweeën of drieën peddel je door de natuur. Weten jullie de slag op elkaar af te stemmen. Op het eindpunt wacht de bus jullie op en brengt jullie terug. Een welverdiend Belgisch Biertje gaat er ’s avonds wel in!

““Een gezellig & actief weekend, ’s avonds genoten van de barbecue en de sterke verhalen bij het kampvuur””

Speciaal voor vriendengroepen, sportteams en vrijgezellenfeesten organiseren wij outdoordagen en - weekenden in de Ardennen. Door de activiteiten overdag ben je samen actief bezig. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue en natuurlijk mag een kampvuur niet ontbreken.

Weten wat wij voor jouw vriendengroep kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Over Yourout.be

Yourout.be is het bedrijf van Carla en Rogier, twee Nederlanders die zijn neergestreken in de Ardennen om daar te doen wat ze het liefst doen: op avontuur gaan en survivallen.

In Sougne Remouchamps organiseren we buitensportactiviteiten voor scholen, particulieren en bedrijven.