CHALLENGE PARCOURS & TOKKELEN

Haal jij de overkant…?

CHALLENGE & TOKKELEN


  Gaaf parcours met vele uitdagingen

  Spannende tokkelbaan en tyrolienne

  Neem droge kleren mee

  Ook te boeken als Night Challenge!


35,- p.p.

BOEK NU

 

De uitdaging!

Het Challenge Parcours is – zoals de naam al zegt – een uitdaging. Wat de uitdaging dan precies is? Droog blijven. Het parcours gaat namelijk voor een groot deel over water. Houd je evenwicht op de verschillende touwbruggen en voer gave opdrachten uit waarbij het doel altijd is om droge voeten te houden. Voor leerlingen van middelbare scholen en mbo’s is dit een perfecte dag uit in de Ardennen, maar ook voor gezinnen met kinderen, of vriendengroepen is het Challenge Parcours superleuk om te doen.

Tokkelbaan

De tokkelbaan is ongetwijfeld het spannendste onderdeel van het Challenge Parcours. Het beginpunt van de baan ligt in de bossen op de berg. Nadat je tussen de bomen door bent gezoefd, kom je uit boven het water. Met hoge snelheid kom je zo’n 40 meter lager uit op de oever van de rivier. (Het maximale gewicht van de deelnemers voor de tokkelbaan bedraagt 120 kg, het minimale gewicht 40 kg, minimale lengte is 1.30m).

Tyroliennes

Voor kinderen onder de 40kg, en iedereen die de hoge tokkel iets te spannend vindt;-), is een speciale tokkelbaan aangelegd die over het water gaat. Na een lange rit boven de rivier kom je aan de overkant uit op een platform. Een echte kick als je weet beneden staat!

Veiligheid voorop

Bij de onderdelen van het Challenge Parcours zijn alle kinderen tot 12 jaar gezekerd. Volwassenen krijgen de vrijheid, maar worden natuurlijk goed in de gaten gehouden door onze gecertificeerde instructeurs. Neem een extra set kleding mee voor het geval je toch niet zo droog blijft als gehoopt.

 

LOCATIE CHALLENGE PARCOURS & TOKKELEN

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.