CORONA PROOF GENIETEN

Activiteiten in de frisse buitenlucht

Voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden

Waar nodig dragen onze instructeurs een mondkapje

Desinfecterende handgel is aanwezig

Neem voor de zekerheid een mondkapje en handgel mee

Overnachten is ook mogelijk: onze accommodaties zijn coronaproof!

Reddingsacties vallen buiten de maatregelen

ALGEMENE CORONAMAATREGELEN

Wij houden ons aan de algemene maatregelen die de Belgische en Nederlandse overheden tegen het coronavirus nemen. Deze maatregelen vanuit de autoriteiten zijn leidend. Wij gaan er vanuit dat onze gasten zich ook aan deze regels houden.

Houd je aan de hygiënevoorschriften

Houd 1,5 meter afstand van elkaar; dit geldt niet voor

  • mensen die onder hetzelfde dak wonen onderling
  • personen die elkaar ontmoeten in het kader van duurzaam onderhouden nauwere contacten
  • kinderen tot en met 12 jaar onderling

Draag een mondmasker wanneer je de veiligheidsafstand niet kan naleven (vanaf 12 jaar)

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de actuele informatie en geldende maatregelen omtrent de coronacrisis.

Reserveer één of meerdere toffe activiteiten

De leukste activiteiten in de Ardennen!

BEKIJK ONZE ACTIVITEITEN

CORONA PROOF GENIETEN VAN SPORTIEVE ACTIVITEITEN IN DE BUITENLUCHT

Toe aan een dagje weg van huis? Zin in een uitdagende activiteit of sfeervolle overnachting? Maar wellicht een beetje huiverig om een uitje te boeken in tijden van corona? Begrijpelijk, maar zeker niet nodig!

VEILIG OUTDOOR VERTOEVEN

Wij verzorgen talrijke, toffe outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Omdat alle activiteiten buiten plaatsvinden, kunnen wij de 1,5 meter afstand makkelijk waarborgen. Zo kun je coronaveilig plezier hebben met je gezin, familie, vrienden of collega’s. Als een instructeur toch dichtbij moet komen, om bijvoorbeeld iemand te zekeren bij het tokkelen, dan draagt deze uiteraard een mondkapje. Bij elke activiteit is desinfecterende handgel aanwezig, maar zorg als avonturier zelf ook voor een goede uitrusting. Neem naast drinkwater en gepaste kleding een mondkapje en handgel mee. Zo zijn we samen verzekerd van een veilige omgeving.

VEILIG VOORAF BOEKEN EN BETALEN

Boek je een leuke activiteit, dan betaal je vooraf online. Zo voorkomen we onnodig contact door betalingsverkeer ter plaatse en hebben wij goed zicht op het aantal boekingen. Zo kunnen we de maximaal toegestane groepsgrootte prima bewaken.

Mocht een activiteit vanwege coronamaatregelen niet doorgaan, dan ontvang je een voucher. Met de voucher kun je je activiteit op een later moment alsnog boeken. Als het echter te lang duurt voordat er weer een activiteit geboekt kan worden en er geen geschikte alternatieven naar wens zijn, dan krijg je je geld terug.

Kijk hiervoor op de websites info-coronavirus.be of Belgium.be van de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD). Of op de websites rijksoverheid.nl van de Nederlandse Rijksoverheid of rivm.nl van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

 

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.